ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Deniz B_aykal'ın referandum iddiası 'Evet'çileri köpürtecek Çarş. Eyl. 08, 2010 12:03 am | |
| B_aykal'a göre Türkiye bölünecek!
Deniz B_aykal'ın referandum iddiası 'Evet'çileri köpürtecek. B_aykal, 'Evet' çıkarsa Türkiye'nin bölüneceğini iddia etti.
CHP Antalya Milletvekili Deniz B_aykal referanduma ilişkin iddialı bir açıklama yaptı. Referandumda 'Evet' kararı çıkarsa Türkiye'nin bölüneceğini savunan ******, 'Hayır' çıkarsa da iktidarın koltuğu terk edeceğini söyledi.
B_aykal, gazetecilerin "Antalya mitinginde konuşma yapıp yapmayacağı" sorusunu, "Konuşma yapmayı düşünmüyorum. Birlikte selamlayacağız, el ele, dayanışma içinde olduğumuzu topluma göstereceğiz" diye yanıtladı.
HAYIR ÇIKARSA İKTİDAR GİDER, EVET ÇIKARSA TÜRKİYE BÖLÜNÜR
B_aykal, referandum tahmininin sorulması üzerine de şunları kaydetti:
"Bu konularda tahmin yapmayı sevmem. Bu referandum maalesef Türkiye'yi çok derin bir bölünmeye sürükleyecek. Özellikle 'evet' çıkarsa Türkiye bölünecek. 'Evet' çıkarsa Türkiye bölünür. Çünkü insanların yarısı bu anayasayı istemiyor. Yarısı istemediği bir anayasanın altında yaşamak zorunda kalacak. Bu, ilk kez karşı karşıya kalacağımız bir olay. Çok üzüntü verici bir olay.
Yani 'hayır' çıkarsa ne olur? 'Hayır' çıkarsa iktidar gider, 'evet' çıkarsa Türkiye büyük sıkıntıya sürüklenir." | |
|