Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bilgisayarınızın yavaşlamasını önleyin

YazarMesaj
ZeuS
GOLD Üye
GOLD Üye
ZeuS

Bilgisayarınızın yavaşlamasını önleyin Empty
MesajKonu: Bilgisayarınızın yavaşlamasını önleyin   Bilgisayarınızın yavaşlamasını önleyin Icon_minitimePtsi Nis. 26, 2010 12:22 pm

1)Masaüstüne SağTıkla-Ozellıkler-Tema-Windows Klasık.

2)Masaustune SagTıkla-Ozellıkler-Ekran Koruyucusu-Yoq-UyguLa

3)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Gelişmiş-Performans Ayarları-En Iyı Performans ıcın AYarla Kutusunu Isaretleyın.

4)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Hata Bıldırımı-Hata Bıldırımını Dewre Dısı Bırakın.

5)Başlat-Ayarlar-Denetim MAsası-Sistem-Donanım-Aygıt Yonetıcısı-IDE ATA/ATAPI Denetleycileri-Sagtus Ozellıkler-Birincil Ve İkincil IDE Kanallarına SAgTuş-özellikler-Gelişmiş Ayarlar-Aktarım Modlarını DMA Kullanılabılıorsaya Getır.Eger Oleyse Dokanmanıza Gererk Yoq.

6)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Sistem-Uzak-Bu BIlgısayarın Uzaktan Yardım Almasını Kapat SEcenegını Tıklayın.

7)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Otamatık Guncellestırmeler-Otomatık Guncellestırmeyı Kapat Secenegını Tıklayın.

8]Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Sistem-Sistem Gerı Yukleme-Butun Suruculerın Sıstem Gerı Yuklemesını KApat Secenegını TIklayın Ve Kapatın.

9)Başlat-Ayarlar-Denetım MAsası-Klasor seceneklerı-Cewrımdısı DOsyalar-Cewrımdısı Dosyaları ETkınlestır Secenegını Kaldırın.

10)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Windows Guwenlık Duwarı-Kapalı(Önerılemez)Secenegını Isaretleyın.

11)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Tarih VE saat-İnternet Saatı-Bir İnternet Saat Sunucusyla Esıtle Secenegını Kaldırın.

12)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Kullanıcıların Oturum Acma ve Kapama Seklını degıstır-Hızlı Kullanıcı Degıstırme Sımgesını Kaldırın.

13)Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Guc Seceneklerı Ozellıklerı-Guc Duzeyı-HerZaman Acık Yapın

14)Başlat-AYarlar-Denetım Masası-Ses Efektı VE Ses AYgıtları-Ses Efektı-Program Olaylarından Wındows Secın Ve SEs Duzeyındende Sessız secenegını Secın VE Farklı Kaydet Dıyıp Bı Isımle Kayıt Edın.

15)Başlat-Ayarlar-Denetim MAsası-Gorew Cubugu Ve Baslat Menusu-Etkın Olmayan Sımgelerı Gızle Secenegını Kaldırın-Baslat Menusu-Klasık Baslat Menusu Tıqlayın.

16)Başlat-Ayarlar-Denetım Masası-Guc Seceneklerı Ozellıklerı-Hazırda Beklet-Haızrda BEkletmeyı Etkınlestır kutusunu Kaldırın.

17)Masaustu SagTus-Özellikler-Masaustu-Renk-Siyah Yapın.-MAsaustunu ozellestır E Tıklayın-Masaustu Temızlık Sıhırbazını 60 Gunde Bır CAlıstır Secenegını Kaldırın

Bilgisayarınızın yavaşlamasını önleyin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ağınıza Yabancıların Sızmasını Önleyin
» Bilgisayarınızın Tüm Özelliklerini Öğrenmek
» Bilgisayarınızın güvenliği size aittir
» Bilgisayarınızın ayarlarını ve programları koruyun