ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Sigaradan Sonra Seni de Bıraktım!.. Salı Haz. 22, 2010 1:40 pm | |
| Seni sana bırakıp Ve alarak “geleceğimi” senden Yakınların gölgesi üzerinde yürüyüp uzaklaşırken, Kulaklarında çınlayan sitem dolu ezgilerin Notalarını yazmaktayım! .. Pişmanlığım; sinsi bir firak ya da bu veda için değil Aşka ulaşmak için “seni tanımış olmak” Nedametim de bundan, hüsranım da! .. Keşke diyorum, keşke, Fal bakan çingene, el açan dilenci olsaydı Hatta yüzüne bakılmaz bir ucube Veya kenar mahallenin çirkin dilberi! .. Olsaydı da; “SEN OLMASAYDIN” “Çalan, kaçan” hırsız olsaydı “Utanmadan” aldatan, arsız olsaydı Olsaydı keşke, Olsaydı da, sen olmasaydın “Sevdiğim” seviyorum dediğim! ... *** Aşka varmak maharet, Sevdayı bulmak hünerdi Ve cesaret isterdi köprüden geçmek Zirvelere ulaşmak sabır işiydi, azim isterdi Kolay değildi elbet! .. Ben de kolayı aramıyordum ki, Zoru severdim, zora taliptim Ama “biri” sebep olmalıydı aşka varmak için Şahikaya ulaştıran araç olmalıydı Olmalıydı da, keşke bu; “sen olmasaydın” Olmasaydın da ben aşka varmasaydım Zirvelere sevdalanmasaydım Tanımak için aşkı, “sana borçlanmasaydım! .” *** Öfkem bir deniz gibi, umman gibi büyük Yüreğimde “med-cezir” Bir çekilip bir yüklenmekte, alabildiğine Sanırdım ki; sensiz olmaz, olamaz Sanırdım ki; sensiz olmak “eşyanın tabiatına aykırı” Hâlbuki ben; Kırk yıl nefeslediğim cigarayı bırakmış, vazgeçmişim Senden niye vazgeçemiyim ki? ! .. Onca yıl, tütün kokmayan, Nikotin taşımayan bir soluğu “çekmedim ciğerlerime” O kadar samimiydik yani tütünle, Bir o kadar da aşna fişne Onla yatar onla kalkardım Hem de dumanın hası, katranın karası Günde 3 Paket “Maltepe cigarası” *** Demek ki bırakılıyormuş Bıraktım! ....... “Sevindim de” nitekim! .. Utanmasam göbek bile atardım Aklımı seveyim! ... Eeee! .... Ya sen! Senin özelliğin ne ki? Seni niye bırakamıyım? ! ! İkinizin ortak yanı “bana düşmanlık” İkinizi de tanımaktan duyduğum tek şey Koskoca “pişmanlık? ” Ve nihayet sigaradan sonra, “Senide bıraktım” Biriniz ciğerimi yediniz, biriniz yüreğimi, Her ikinizde “bana ait olan bir şeyleri” tükettiniz N e var ki sizde bittiniz! .. İkinizi de nefeslemeyeceğim bundan böyle, Birinizin adını, diğerinizin tadını(!) Dudaklarıma sürmeyeceğim Yakmayacak ve yanmayacağım bir daha Adını bile anmayacağım Allah’ın belası! ... *** Sigaranın izmaritini ezerken ayağımla Seninde “adını” ezdim, dişlerimin arasında Ezdim ve tükürdüm! ... Siz beni yakmıştınız, ben söndürdüm! .. Sevende bendim, lanet edende Sana beddua okuyanda! .. Ama sen; ağzını bile açma! .. Lakin seni dualarım yaşatmadı ki, Beddualarım öldürsün! .. Sen ölme zaten, ölme! .. Sadece sürün! .. Ve dönüp çöpçülere demeliyim ki “Süpürün! ...” İzmaritle beraber “çöplüğe götürün! ..” *** “Halının altına“ süpürmektense! ! ! !
| |
|