ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Seni çok özledim C.tesi Haz. 05, 2010 2:18 pm | |
| Gözyaslarimin gizli sebebi benim Bitsin artik su sayisiz günler derim Hergün kavusmamiz icin dua ederim Seni cok özledim canim sevgilim Sende gurbettesin bende gurbette Birgün kavusuruz bizde elbette Düsüncelerim aklim hep sende Seni cok özledim bitanem benim Ne cok istedim suan boynuna sarilmak Boynuna sarilip seni koklamak Ellerini tutup hic birakmamak Seni cok özledim sevdigim benim Zamanim seni düsünmekle geciyor Hatiralarin resimlerin yetmiyor Hep uzakta oldugun aklima geliyor Seni cok özledim sevdalim benim Sensizlik benim büyük derdim Seni cok özledim canim sevgilim Inan bana buna yemin ederim Seni cok özledim belamlim benim Abone oldun rüyalarima Deliye dönerdim rüyalarda olmasa Birgün sarilacagim gercekten kollarina Seni cok özledim herseyim benim Seni düsünerek ben uyumaz nöbet tutarim Gökyüzüne bakarak yildizlari sayarim Bazen seni düsünerek oturup aglarim Seni cok özledim askim benim Sanki hep seninleyim senle yasiyorum Senle yatip senle kalkiyorum Bunu hep bilki sevdigim Ben seni inan cok seviyorum Düsünmeki ben birgün baskasinin olurum Bu gurbet ellerde sadece seni düsünür dururum Seni sevdikce kendimi bulurum Düsünsene bitanem ben seni nasil unuturum? Sevdigim, bitanem, hayatim benim Günden güne alevlenen tek atesi kalbimin Kim nederse desin ben yeminliyim ÖMÜR BOYU seninim canim sevdigim....
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|