Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Flash için dev adım

YazarMesaj
Dark Death
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
Dark Death

Flash için dev adım Empty
MesajKonu: Flash için dev adım   Flash için dev adım Icon_minitimePtsi Nis. 19, 2010 9:18 pm

Flash için dev gibi bir adım: Apple - Adobe kavgası devam ederken; Flash bakın hangi cebe giriyor...

Flash için dev adım 20100418210605
Android, Adobe'u yanına çekiyor.

Adobe CEO'su Shantanu Narayen Flash 10.1'in Google'ın Android 'i de dahil birçok mobil işletim sisteminde 2010'un ikinci yarısında çıkacağını duyurdu.

Narayen açıklamasında " Flash'ı cihazlarında kullanmak için bizimle beraber çok büyük istekle çalıştılar. Google, RIM ve Palm gibi firmalar bu yılın ikinci yarısında telefonları ya da tabletleri için flash versiyonlarını yayınlayacaklar " dedi.

Ancak Flash 10.1 çalışmak için Arm Cortex-A8 ya da daha yüksek tabanlı işlemci gerektirecek. Bu da ilk jenerasyon Android telefonları çemberin dışına itmeye yetiyor.

Android and Me sitesinden Taylor Wimberly Flash 10.1'i çalıştırmaya gücü yetecek tek Android telefonun şu an için Nexus One olduğunu söylüyor.

Flash için dev adım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 4G İçin Yeni Bir Adım Atıldı
» İnsanlık için büyük bir adım!
» Alibaba'dan büyük adım!
» Adım Adım Virüs Silme
» Işınlama yolunda bir adım daha atıldı!