Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Twitter'daki Google tepkileri

YazarMesaj
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Twitter'daki Google tepkileri Empty
MesajKonu: Twitter'daki Google tepkileri   Twitter'daki Google tepkileri Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 11:34 am

Twitter'daki Google tepkileri 1

Google'a sınırlı da olsa yasak geldi. Youtube'a girişi önlemek Google'a ait bazı IP'lere erişim

Twitter kullanıcıları ise tepkilerini böyle dile getirdi.

Mirgun Cabas: google ulan bu! hangi düğmeyi çevirdiyseniz açın onu, adamı da dinden imandan çıkarmayın. yetti be!

niteliksizbilgi: Bir google eksikti onu da kapatın paşam, başka?

burcu_mandal: demek artık hayatımızda Amerika'nın dillere kattığı "google it" ya da "bi google et bakıyım" sözleri de olmayacak,ne acı...annem bile derdi.

Işın Karaca: Dün youtube bugün google! Nerde benim insanlık haklarım! Ne kadar susacagiz!?

diyorki: google'da mı yasak, hakim bey?

tolgatez: ne rüyaydı ama.. bırrr.. rüyamda google'a girmiştim..

selcukerdem: Sansürde sezon finali: Google'un 30'a yakın servisi engellendi!

firatdemirel: Hepinize 3 gün mühlet, Google üzerindeki tüm servis/hizmetlerinizi geri cekin. Yoksa internetinizi kökten keserim.

GaniMujde: Kapatılmak google'ın fıtratında var.. moytun: google'ın kapanması iki müesseseye çok zarar verecek gibi: öğrencilik ve masa başı gazeteciliği. meydan larousse kafasına

OrmAli: gündemlerden gündem beğeniyoruz.. bugün de google.. yardır mürsel..

miraybskk: google kapatılıomuş.başka arama motorları yokmu.ne saçma iş ya.gömüyoruz kafamızı kuma ülkece.toptan internet yasaklansın daha kolay!

onurbekmezci: Abdullah Gül Af yetkisini Kullanarak Google'ı affetsin

OnurSohretoglu: google yasagiyla sizin zihniyetin aslinda internetten ne anladigini da gorduk. Sirada bura mi var? Vatandasim, kiniyorum

Sanemu: Google sız bi güne Günaydınnnn:))

SedatSaydan: Yönetim uyuma Google'a sahip çık Smile

oyku_meco: memlekette bir google sorunu eksikti..

saratabrizi: saçmaladıkça saçmalıyoruz.. Google olayı nasıl bir şuursuzluktur!!!

gujjar: Youtube ve Google yasağı ile ilgili TİB'in açıklaması: "Dünyada 70 milyon dns uzmanı eksik, onu gidermeyi hedefliyoruz".

serduayse: youtube, google sonra facebook, twitter vs gibi paylasim sitelerinide kapatalim, hatta hic internete de girmeyelim Sad

tanerk007: google'a bile yasak koyanın aklında ve zihniyetinden şüphe duyarım...

hepsihikaye @cbabdullahgul başbakan "youtube'a girmenin farklı yolları var" demişti. Google'a girmenin farklı yollarını da sizden bekliyoruz.

mesutbahtiyar: google'ı kapatmayın, beni kapatın. o daha çok küçük.

burusvilis: google kapandıktan sonra yemeksepeti de ergenekon kapsamında gözaltına alınacakmış

fatihacikalin: Devletimiz Youtube'u yasaklarken Google servislerini de engellemiş durumda. Ülke imajımız düşüyor. Vatandaş mağdur durumda...

ekimnazimkaya: Google engellendiği için binlerce site mağdur durumda. İşlemediğimiz suçların faturasını neden biz ödüyoruz?

isilcan: Bu arada Google hayırlı olsun!! Turkiye hosgeldin 5 . Dünya ülkeleri arasına az kaldı

saimderdiyok: anneme "google kapanmış" deyince kesin "o kadar kurcalarsan kapanır tabii" diyecek

meraals: ben cikiyorum, google'dan bi sey lazim mi akşama?

ozenBass: google docs çalışmazsa biterim arkadaş!! bu ne delilik!

kcakduman: google'sız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir!

egemenlimon: "vahiy geldi google'ı kapadık"

mozturk: hiç gelme buralara yusuf, google'ı da kaybettik.

bereketli: İki gün önce tüm Google dosyalarımı, deli dürtmüşçesine Evernote'a taşıdığım için çeşitli zevkler duyuyorum

fatih_onder: Google'ın kapatılacağı söylentilerini duyduğumdan beri dilimden düşmeyen şarkı: "Gitme Sana Muhtacım"

ersinbozkurt: google adsense engellenirse kedimi keserim

ibrahimozdemir: T.C. ile Google arasında 'sen beni tanımıyorsan ben seni hiç tanımıyorum' fıkrasındaki gibi bir çekişme var epeydir. Ve gerilim tırmanıyor.

mutifusion: peki ya son maçtan önce google yasaklansaydı fenerbahçeliler hala seviniyo olurmuydu

https://bedava.canadian-forum.com

Twitter'daki Google tepkileri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Google Chrome Os Google İçin Rezillik Olabilir
» Beklenen Google hizmeti sonunda ortaya çıktı! Google Music
» Google’ın sertifika vermediği cihazlar artık Google Servisleri’ni kullanamıyor!
» Google çeviri programı [Google Translate Pro. | Portable]
» Google'nin yeni tarayıcısı Google Chrome Canary