ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Aşkın ayrılık hali Salı Mayıs 11, 2010 4:39 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ayrılığın hiçbir acıya benzemeyen tarifi olmayan derin sancılar yaratan bir his ve dibe vurmuşluğun anlamı olduğunu Aşkıma ayrılığın gölgesi vurduğunda anladım!
Herşey yolunda giderken Mutluluğu ifade etmenin farklı yollarını aramaz kimse gerek duymaz sadece doyasıya yaşamak ister mutluluğunu..
Kalbine saplandığında ayrılık hançeri o acıyı ifade etmek için adeta saldırır sözcüklere... Uzun uzun cümleler kurar yüreğini parçalayaniliklerine kadar işlenmiş olan acısından azda olsa kutulmak için. Fakat bilmezki içini dökmeye acısını hafifletmeye çalıştıkça Bir kaynaktan çıkar gibi sevgiyle karışık nefreti çağlar içinde... Sarar tüm benliğini...
Soranlara ''unuttum'' derkenkalbi haykırır aslında ''Ne unutması! Gün geçtikçe bağlanıyorsunözlüyorsun yokluğunun acısıyla başedemez hale geliyorsun'' diye...
''Sevmiyorum'' dersürekli tekrarlarsın kendine gönlünle kavga edersinisyanlara sarılır kalbini avutursun yastığınla paylaşırsın yalnızca yaşlarını...
Kalbinden habersiz gizlice düşünmeye kalkarsında sarsılırsın yüreğinin sızısıyla...
Düşüncelerin arasında ''düşünmeli miyim?'' diye düşündüğün tek düşüncedir... Düşlerinin kahramanı yitip gitmiştir...
işte AŞK böylesine yücedir... AŞKı her yüreğin yaşaması gerekir... | |
|