Şirketiniz için hayati önem taşıyan bilgileri felaket durumunda ne yapacağınızı biliyor musunuz? Acronis bu konuda sizi eğitecek bir site hazırladı.
Depolama yönetimi ve felaketten kurtarma yazılımı çözümleri sağlayıcısı olan Acronis, kullanıcı ve iş ortaklarına, veri korumasının önemi konusunda şirketleri eğitmek için yeni bir uygulama başlattı. Firmanın açtığı siteye girerek, felaket anlarında dijital verilerin nasıl kurtarılacağını öğreniyoruz.
Web sitesinde hangi içerikler bulunuyor?
İlk Acronis web yayınları, kullanıcıların öğrenmek istedikleri veya karşılarına çıkan problemler ile ilgili yeterli eğitimler sunuyor.
* · Kurulum ve konfigürasyon - Acronis Backup & Recovery 10: bu eğitim, yazılımın kullanım kolaylığını açıklıyor (kurulum ve merkezi yönetim)
* · Nodların tanımı ve ağ depolama alanlarının konfigürasyonu - Acronis Backup & Recovery 10: bu eğitim yazılımın yönetsel özelliklerini, kaynak optimizasyonunu, kasaların merkezi listesini, veri tekilleştirmeyi, Acronis depolama nodları ile doğrulama ve şifrelemeyi içeriyor.
* · Yedekleme grup stratejilerinin yaratılması ve yayılması - Acronis Backup & Recovery 10: bu eğitim, yazılım tarafından sağlanan yönetim planlama özelliklerini - sunucuların merkezi yönetimini, yedekleme tetiklemesini ve tipik veya özel yedekleme planlarının kullanımını -içeriyor.
* · Komple sistem yedekleme ve veri kurtarmanın tamamlanması - Acronis Backup & Recovery 10: bu eğitim, yazılımın yedekleme ve veri kurtarma özelliklerini -RTO'ların karşılanması ve aşılmasını ve tam koruma ve acil durum kurtarmasını - içeriyor,
Bu eğitimlere katılmak için linke tıklayabilirsiniz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]