Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti

2 posters
YazarMesaj
Static
GOLD Üye
GOLD Üye
Static

Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti Empty
MesajKonu: Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti   Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti Icon_minitimeSalı Nis. 27, 2010 2:23 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ADOBE INDESIGN CS3 GÖRSEL EĞİTİM

Adobe Indesign CS3 özellikle; Dergi,Kitap ve çok sayfalı işler için son yıllarda tasarımcılar tarafından tercih edilen bir yazılımdır. Fakat bu konuda Türkçe görsel eğitim olarak nerdeyse hiç kaynak bulunmamaktadır. Bu çalışma Adobe Indesign CS3 konusunda başlangıç niteliğinde dersler içermekte ve bu yazılımın özelliklerini tanıtmaktadır. Video kalitesi çok iyi olmamasına rağmen içerik olarak izleyenlere program hakkında yeterli derece bilgi vermektedir.

Profesyonel sayfa düzenleri tasarlayın ve üretin;
Adobe InDesign CS3 sayfa düzeni yazılımını kullanarak daha çok olasılık keşfedin ve yeni verimlilik düzeylerini tanıyın. Yoğun kaynak kullanan iş akışları için tasarlanan InDesign, her gün kullandığınız Adobe araçlarıyla sorunsuzca tümleşir, rutin görevleri geliştirir, sayfaları güvenilir şekilde çıkarır, daha zengin ve daha karmaşık belgeler için güçlü özellikler sunar.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti Empty
MesajKonu: Geri: Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti   Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti Icon_minitimeSalı Nis. 27, 2010 7:02 pm

Teşekkür ederim. Hızlı başlamaşsın Wink
https://bedava.canadian-forum.com

Adobe İndesign CS3 Görsel Eğitim Seti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Adobe CS5 Görsel Eğitim Seti
» Adobe Photoshop CS4 – Görsel Eğitim Seti Türkçe
» C++ Görsel Eğitim Seti
» Google Seo Görsel Eğitim Seti
» PHP & MYSQL Görsel Eğitim Seti