Site Adı: Aviation English Center
Açılış Tarihi : 2012
Site Adresi: aviationenglishcenter.com
İçerik: İngilizce Eğitim
aviationenglishcenter.com en başta havacılık sektörü çalışanları olmasının yanında, şahsi eğitim programları ile Ingilizce eğitimi almak isteyenlere cazip gelen, Ingilizce'yi harika şekilde öğretmeyi benimsemiş eğitim kurumudur…
AEC, başta Teknisyen, Pilot, Kabin Ekibi ayrıca Havayolu Yer Hizmetleri çalışanları veya adaylarının Ingilizce seviyelerini belirlemektedir. Bunun ardından değişken kurs vakitleri olanağı, ferde özel olarak sunulan ders programı, eksik bulunan konuların düzeltilmesine yönelik uygulamaları ayrıca uzaktan veya örgün kurs imkanları ile birlikte kısıtlı zamandan ötürü yaygın İngilizce eğitim kurslarına iştirak edemeyen havacılık branşı görevlilerine özel hazırlanmış ideal İngilizce eğitimi taktim etmektedir…
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]; en fazla beş kişilik sınıflarda özel eğitim kalitesiyle, talebelerinin Ingilizce gelişimlerini üstün düzeye taşımak ayrıca başarılı bir hedefe erişmelerini sağlamak için tüm deneyimlerini sizinle paylaşmaya hazırdır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şimdi sizi bekliyor..