Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog!

2 posters
YazarMesaj
egebiltr
Yeni Üye
Yeni Üye
egebiltr

HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog! Empty
MesajKonu: HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog!   HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog! Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2012 5:43 pm

Wordpress konusunda beni tanıyanlarınız elbette vardır. Bazı forumlarda çok insana yardımcı oldum. Birgün aklıma geldi ve madem wordpress'ten anlıyorsun, bir blog aç ve bilgilerini dağıt. Belki onlarda bu bilgileri kullanarak birbirlerine yardımcı olurlar fikri doğdu. SOnrasında bir domain buldum. Yazmaya başladım. İlk açtığımda 2-3 günde index alırken artık 1 saat içerisinde index alıyorum. Hatta birkaç yazımı kopyalayan forumlar bile olmuş. Ancak emeğimin boşuma gitmemesi için forumarlı uyardım. Smile Şimdi ise günlük 50-100 kişilik bir hit grubum var. Bunu arttırmayı amaç edindim. Sitemdeki hataları bana aşağıda vereceğim sitemin iletişim bölümünden bildirirseniz sevinirim.
Teknoloji Haberleri, Güncel Haberler, Spor ve Oyun Haberleri'nin olduğu yeni bir site açtım.

Sitemin adı HeroTR . com... Adındanda anlaşılacağı üzere Kahraman Türk Anlamına

Geliyor. Yaklaşık 3 ay sonra web sitesinin sub domain şeklinde ingilizcesinide

açacağım. ziyaretinizi beklerim.

herotr . com
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog! Empty
MesajKonu: Geri: HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog!   HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog! Icon_minitimeC.tesi Tem. 01, 2017 8:33 pm

kapalı
https://bedava.canadian-forum.com

HeroTR.com .::. Portal Tarzı Blog!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» vBulletın tarzı alt forumlar
» SMF Tarzı forum açıklamasına resim
» Chat Box Facebook Sohbet Tarzı
» Renge göre ilişki tarzı
» Uğrak Portal