Aritmatik: Aritmetik Aşortman: Eşofman Bu kadan: Bu kadar Cöle: Jöle Derişiklik: Değişiklik Ezelfektan: Dezenfektan Guzu: Kuzu Hakketten: Hakikaten İvet: Evet Kopek: Köpek Laylon: Naylon Lehavilite: Rehabilite Liften: Lütfen Mikemmel: Mükemmel Ne kadan: Ne kadar Ötüd odası: Etüd odası Ruhsal burhan: Ruhsal buhran Tebrik koyuyorum: Tebrik ediyorum Tezcüraat: Tezahürat Tijene: Hijyen Tikkat: Dikkat Tonurcuk: Tomurcuk Yiter: Yeter Yürüşen merdiven: Yürüyen merdiven Zaman hışımı: Zaman aşımı Şah mart oldu: Şah mat oldu Uzun lafın sopası: Uzun lafın kısası Ağaç yaşken emilir: Ağaç yaşken eğilir Ödüm cörtledi: Ödüm koptu Ayağını organına göre uzat: Ayağını yorganına göre uzatmak Komşu komşunun gülüne muhtaçtır: Komşu komşunun külüne muhtaçtır Misafir girmeyen eve doktor girer: Güneş girmeyen eve doktor girer Temizlik İran’dan gelir: Temizlik imandan gelir İstemek başarmanın karısıdır: İstemek başarmanın yarısıdır Kitap en iyi tosttur: Kitap en iyi dosttur Laf olsun torba kopsun: Laf olsun torba dolsun Yalancının mumu yansıyana kadar yanar: Yalancının mumu yatsıya kadar yanar Her koyun kendi bacanağıylan basılır: Her koyun kendi bacağından asılır Saval: Seval Gokan: Gökhan Hollanda’nın başkenti Paris: Amsterdam Logoritma: Logaritma Aynobik: Aerobik Esperesko: Espresso Aykut testi: IQ testi Boy Frenk: Boy friend