ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Site Ekleme Kuralları Ptsi Ağus. 23, 2010 4:59 pm | |
| - Site sahipleri Site Tanıtım Bölümünde ilgili kategorilere sitelerini ekleyebilirler.
- Site eklemedeki sınır kaldırılmıştır. İstenildiği kadar site tanıtımı yapılabilir...
- Her bir site için tek konu açılmalıdır. Bir site sadece bir kategoriye eklenebilir.
- Site adresi bulunmayan konular çöpe gönderilir. (Sadece site ismi yazan, sadece mail adresi bulunan, sadece tanıtım, resim ya da video olan konular kaldırılır)
- Site adresi verilirken bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şekilde ya da [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şeklinde verilmelidir. Bu şekilde [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yani sitenin ana sayfasının dışında bir yeri hedef alan linkler geçersiz sayılır ve çöpe gönderilir.
- Başlığa ve içeriğe tamamı büyük harflerden oluşan konular göndermeyiniz.
- Bilinçli olarak site içeriğinin dışında bir kategoriye site ekleyenler uyarı alırlar...
- Yasadışı sitelerin tanıtımı forumumuzda hiçbir şekilde yapılamaz.
- İçeriği görülemeyen sitelere uyarı verilir ve karşılık gelmediğinde site yayından kaldırılır.
- Site Tanıtım Bölümüne konu açabilmek için mesaj sayınızın en az 10 olması gereklidir. 10 mesaja ulaşan üyeler otomatik olarak bölüme giriş yapabilirler.
İyi forumlar | |
|