| CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
trouble Üye
| Konu: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Ağus. 19, 2010 2:44 pm | |
| Giriş İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Derin Devlet yapıları , Gizli Servisler ve bunların dünya üzerindeki çalışmaları , Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerindeki çalışmaları hakkında bilgiler paylaştığımız bir bölümdür
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aslında birçok konuya hitap eder.İçerdiği Forumlara bakarsak ; Gizli Türk Tarihi , Kayıp Uygarlıklar , Baş Komutan Atatürk , Arkeoloji , Astronomi ve Uzay Bilimleri ,Türk Lehçeleri Bilinmeyenler bölümünün kuruluş amacı Türk Tarihi konusunda çalışmalar yapmam ve Türkçe lehçelerine çalışmamdan dolayıdır.Diğer bölümler ise bu çalışmalarıma katkı sağlayacağı için açılmıştır . (Baş Komutan Atatürk hariç.O saygıdan)
Bu konuda açtğım kategori adı parapsikoloji , Zaten bu alan tüm insan fenomeni ve enerjiler konusunu kapsıyor.Heryerde duydğumuz düşünce gücüyle kaşık bükme kağıt döndürme ateşi söndürme gibi konular , -Psikokinezi konular - bu kategori altındadır.Ayrıca ruhsal güçler (Konsantrasyon , Durugörü , Telepati gibi) Konularına da bu kategori altında ulaşabilirsiniz.
Neden destek çünkü biz farklı şeylre paylaşıyoruz Arama Motorları ve YF ve YF Destek adındaki iki bölümümüzde sadece kendi paylaşımlarımızı yapıyoruz.Herhangi bir yerden alıntı değil
Kişisel gelişim bölümü olarak insanların ilgisini çeken ve aslında bildiği şeyleri onlara gösteriyoruz.
Videolu Php derslerimiz ve ayrıca basite indirgenmiş HTML derslerimizle sizin için bir kolaylık sunuyoruz.
Özellikle dövüş ve savunma sanatlarını ele alan bu kategorimizde uzak doğuyu aslında Türk tarihinin etkisinde olan birçok sanat hakkındaki bilgileri burada paylaşıyoruz.
Dizi olarak Kore dizileri , Kurtlar vadisi ,arka sıradakiler ve birkaç dizi bölümümüz var.Ne de olsa fan sitesi değiliz.tarihini Mükemmel bir şekilde anlatan kore dizileri sadece tarihi dizilerden oluşmakta ve en çok ilgilendiğimiz bölüm Denizler İmparatoru Dizisi Bölümüdür.
Ayrıca Yenilik olarak Güzel sahnelerden (özellikle dövüş sahnelerinden) kesitler ayırıp izlemenizi sağlayacak bir video ekibi kurulacak
Ayrıca Forum oyunlarına katılabilir , Forumunuzu tanıtabilir , Metin2 pvp server bölümümüze bakabilirsiniz
En son trouble tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 1:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| |
| |
trouble Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Ağus. 19, 2010 3:15 pm | |
| Teşekkürler artık görsellikten çok içeriğe önem vereceğim.İçerikte önemli konular olduğu için ciddi araştırmalar gerekiyor 1-2 kitap okuyarak bunun üstesinden gelmek zor daha çok çalışma gerektiriyor. | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Ağus. 19, 2010 3:21 pm | |
| Tabi ki siteye şöyle bakıldığında güzel görülmesi anlamlı.. Ama daha öncede dediğim gibi boş sitenin üstün görsel özelliklerinin kimseye faydası olamaz. Sitenizde ağır konular, yapılacak araştırmalar ve açılan konular çok önemli. Ben sitenize bir de siyaset bölümü eklemenizi öneriyorum. Biliyorsunuz dünyada ülke yönetimi siyasetçilerin işi. Farklı fikirlerin tartışabileceği ortam oluşturmalısınız. Ve ileri dönük fayda sağlayacak konular. İyi forumlar dilerim. | |
|
| |
trouble Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Ağus. 19, 2010 3:33 pm | |
| - ZaLiM demiş ki:
- Tabi ki siteye şöyle bakıldığında güzel görülmesi anlamlı..
Ama daha öncede dediğim gibi boş sitenin üstün görsel özelliklerinin kimseye faydası olamaz. Sitenizde ağır konular, yapılacak araştırmalar ve açılan konular çok önemli. Ben sitenize bir de siyaset bölümü eklemenizi öneriyorum. Biliyorsunuz dünyada ülke yönetimi siyasetçilerin işi. Farklı fikirlerin tartışabileceği ortam oluşturmalısınız. Ve ileri dönük fayda sağlayacak konular. İyi forumlar dilerim. Aslında düşündüm.Fakat parti kavgalarına dönüşen bi ortamı toparlamak da çok zor olur . Biliyorsunuz siyaset deyince herkesin bir yorumu var.Siyasetin ne anlama geldiğini bilmedikleri halde şu parti şöyle bu parti böyle diye yorumlar yapan çok Hatta buraya da yazayım siyasetin en kısa tanımını Siyaset : Devlet yönetme sanatıdır. Fikirleriniz için teşekkürler | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
| |
| |
Spaz Jackrabbit v2.0 Hızlı Üye
| |
| |
trouble Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Ağus. 19, 2010 4:16 pm | |
| - ZaLiM demiş ki:
- Tabi ki kontrolü zor ve zahmetli siyasiler oluşan kaos ortamlarından yararlanıyorlar. Sizlerde site sahipleri olarak tartışmalardan faydalanmalısınız. Bunu kötü anlamı ile söylemiyorum. Siyaset olduğu sürece bu kavgalar sürecektir. Ve bu kavgalarda güvenli web ortamlarında iyi yöneticiler tarafından yönetilicektir.
Neden bu kadar ısrar ettiğimi bilemedim. Dünya dengelerini görünce aklıma bunlar gelmiş olmalı. Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin Aslında vardı o bölüm de kapadım şu yeni kategorilerin üstesinden gelince tekrar düşüneceğim - Spaz Jackrabbit v2.0 demiş ki:
- Tema güzel, forumlar kategoriler... Her forumda olmayan kategoriler de var ilginç
Başarılar Teşekkürler | |
|
| |
trouble Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Eyl. 02, 2010 2:48 am | |
| Güncel... Yorumlarınız bekliyorum | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Perş. Eyl. 02, 2010 10:09 pm | |
| Çok iyi bir site trouble. Umarım hak ettiği başarıya ulaşır.. | |
|
| |
Static GOLD Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Salı Eyl. 07, 2010 12:15 pm | |
| üst kısım özellikle derin konular aşağıya indikçe neşe kendini göstermeye başlıyor güzel başarılar temayı da sanki önceden görmüştüm | |
|
| |
trouble Üye
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Paz Eyl. 12, 2010 4:21 pm | |
| tema vbulletin teması ama phpbb ye ben uyarladım | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Ptsi Eyl. 26, 2011 11:24 pm | |
| Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var! frm.ceusult.com kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Bu konu ile ilgilenmeniz gerekiyor. Taşındı. | |
|
| |
ZaLiM ForumdiziniAdmin
| Konu: Geri: CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla Paz Ara. 20, 2015 2:31 pm | |
| | |
|
| |
| CeuSult.Com Yeni İçerik ve Tasarımıyla | |
|