Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?

2 posters
YazarMesaj
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Empty
MesajKonu: Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?   Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Icon_minitimePtsi Ağus. 16, 2010 7:37 pm

Ünlü diş hekimi Sam ve esi 50. evlilik yıl dönümlerini kutluyorlardı. Sam birden... eşine bir soru sordu :

-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"
-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.
-" İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."
...-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi.
-" Kimlerdi bunlar? " diye sordu Sam.
-"İlki" diye anlatmaya basladı esi " hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiç bir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."
-" Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili kariciğim" dedi Sam. "Peki ikincisi?"
-" Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir by-pass ameliyati olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti. Sen hayata döndün" dedi esi.
-"Ah benim sevgili karim. Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?"
-"Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti...'

muhahaha
https://bedava.canadian-forum.com
qarisma07
Üye
Üye
qarisma07

Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Empty
MesajKonu: Geri: Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?   Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 10:18 am

Very Happy Very Happy yorumsuz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
http://www.plusforum.org

Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayrılma Sevgilim...
» Helal olsun sevgilim
» Benim canım sevgilim