ZaLiM ForumdiziniAdmin
Mesaj Sayısı : 4800 Puan : 11322 Kayıt Tarihi : 22/03/10 Cinsiyet :
| Konu: Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Ptsi Ağus. 16, 2010 7:37 pm | |
| Ünlü diş hekimi Sam ve esi 50. evlilik yıl dönümlerini kutluyorlardı. Sam birden... eşine bir soru sordu :
-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" -"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi. -" İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat." ...-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi. -" Kimlerdi bunlar? " diye sordu Sam. -"İlki" diye anlatmaya basladı esi " hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiç bir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..." -" Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili kariciğim" dedi Sam. "Peki ikincisi?" -" Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir by-pass ameliyati olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti. Sen hayata döndün" dedi esi. -"Ah benim sevgili karim. Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?" -"Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti...'
| |
|
qarisma07 Üye
| Konu: Geri: Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı? Çarş. Ağus. 25, 2010 10:18 am | |
| | |
|