Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?

2 posters
YazarMesaj
Tolga
Üye
Üye
Tolga

Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Empty
MesajKonu: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:29 am

Merhaba,

Sitenizi yetkinforumdan mı kurdunuz? Eğer öyleyse birşey soracaktım da... Smile
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:32 am

Evet ne soracaktınız?
https://bedava.canadian-forum.com
Tolga
Üye
Üye
Tolga

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:36 am

Alıntı :
(Bu sorunumu anlayana sitemde adminlik vericem Very Happy:D:D:D:D)

Herhangi bir kategoriye girdik. Örneğin Pes 2010 Yamaları. Buradaki konuların sağ tarafında "CEVAPLAR - GÖRÜNTÜLEME - SON MESAJLAR" yazıyor. Son Mesajlar kısmının altında ise, üst kısımda kullanıcının adı, alt kısımda mesajın gönderildiği tarih yazıyor. Buraya admin cevap yazdığında, adminin rengi ne ise o renkte görünüyor. Örneğin adminin rengi kırmızı. x adlı adminin ismi kırmızı renkte görünüyor, normal bir üyenin rengi siyah renkte görünüyor. Ben yetkili kişiler dahil herkesin renginin siyah çıkmasını istiyorum. Bunu adminin rengini siyah olarak ayarlayıp yapabilirim ama isteklerim bitmiyor, bu sefer de konulardaki mesajlarımda ve online listesi kısmında nickimin kırmızı görünmesini istiyorum.
Kısaca özetlemek gerekirse -örneğin Pes 2010 yamaları kategorisinde- SON MESAJLAR kısmının altındaki nickimin siyah, konularda, online listesinde vb. yerlerde nickim kırmızı görünsün istiyorum.

Sizin sitenizde online listesinde yetkili kişiler renkli, normal üyeler siyah renkte gözüküyor. Ama SON MESAJLAR kısmının altında herkesin nicki siyah renkte gözüküyor. Bunu nasıl yaptınız?

Eğer anlatamadıysam resimli anlatım da hazırlayabilirim.
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:41 am

Afiş asmak ==> Renkler ==> Link rengini siyah yapın
Ama dikkat edin başka yerde uyumsuzluğa neden olmasın Wink
Tolga
Üye
Üye
Tolga

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:41 am

Teşekkürler deniyorum.
Tolga
Üye
Üye
Tolga

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:43 am

Link rengi zaten siyahmış... Very Happy Neyse fazla önemli bir sorun değildi zaten. İlginiz için teşekkürler.

Flood için özür bu arada...
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

MesajKonu: Geri: Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?   Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz? Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 1:46 am

Tolga demiş ki:
Link rengi zaten siyahmış... Very Happy Neyse fazla önemli bir sorun değildi zaten. İlginiz için teşekkürler.

Flood için özür bu arada...

Başka tema deneyin o zaman bir de Smile
Konu kilit.

Sitenizi Yetkinforum'dan mı Kurdunuz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sitenizi Tanıtabileceğiniz Forum
» Pr 9 topliste sitenizi ekleyin
» Google'nin sitenizi indexlemesi
» vBulletin sitenizi hacklenmez yapın