Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

HP'nin telefonu geliyor!

YazarMesaj
Dark Death
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
Dark Death

HP'nin telefonu geliyor! Empty
MesajKonu: HP'nin telefonu geliyor!   HP'nin telefonu geliyor! Icon_minitimeÇarş. Tem. 28, 2010 9:36 pm

HP'nin telefonu geliyor! 20100621104722
Aplm'ın bu telefonunu eleştirmenler beğenmişti...

Uzun bir aradan sonra yeniden telefon üreten HP'nin işletim sistemi seçimi, birçok kişiyi şaşırttı..

HP birkaç yıllık aradan sonra kendi telefonunu üretmeye hazırlanıyor. Firmanın, PC piyasasında Microsoft'la oldukça iyi ilişkileri olduğu bilinse de yeni telefon yalnızca WebOS işletim sistemini kullanacak. HP, Windows Phone 7 işletim sistemini telefonlarında kullanmak istemediklerini daha önce de belirtmişti.

HP bu yılın başlarında akıllı telefon yapımcısı Palm'ı 1.2 milyar dolara satın almıştı. Palm, HP tarafından satın alınmadan önce Pixi ve Pre adlı iki telefon modeli çıkarmıştı. Bu modeller eleştirilerden olumlu sonuçlar alsa da, Android ve iPhone'a yenik düştü ve beklenen ilgiyi göremedi.

HP'nin yeni akıllı telefon şefi Todd Bradley, WebOS'un Android'e ciddi bir rakip olacağını düşünüyor.

HP'nin telefonu geliyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hyundai'den cep telefonu geliyor
» 14 megapiksel cep telefonu geliyor
» Bu cep telefonu bir başka
» Dünyanın en iyi 20 cep telefonu
» Dünyanın en iyi 10 cep telefonu