Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Cindoruk’tan AKP’ye sitem

YazarMesaj
Dark Death
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
Dark Death

Cindoruk’tan AKP’ye sitem Empty
MesajKonu: Cindoruk’tan AKP’ye sitem   Cindoruk’tan AKP’ye sitem Icon_minitimePtsi Tem. 12, 2010 11:31 pm

Cindoruk Erdoğan’ın kendisine görüşme mektubu göndermemesine sitem etti
DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Demokrat Parti'ye görüşme mektubu göndermemesini, ‘Onlara Aklı Karışıklar Partisi' diyorum" sözleri ile değerlendirdi.

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Demokrat Parti’ye görüşme mektubu göndermemesini "Daha önce İçişleri ve Dışişleri Bakanları Demokrat Parti’yi ziyaret ettiler. Başbakan ise ziyaret etmiyor. Ben de onun için onlara, ‘Aklı Karışıklar Partisi’ diyorum" sözleri ile değerlendirdi.

'BUNLARIN AKLI KARIŞIK, BİR AKIL ÖYLE BİR AKIL BÖYLE OLMAZ'
Cindoruk yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan’ın terör ve Anayasa referandumu konularında DP’yi ziyarete gelmeyeceği için üzüldüğünü söyleyemeyeceğini ifade etti. Şu ana kadar herhangi bir mektubun DP Genel Merkezi’ne ulaşmadığını ifade eden Cindoruk, "Ancak daha önce kabinesinde yer alan İçişleri Bakanı geldi, bizi ziyaret etti. Biz de fikirlerimizi ve deneyimlerimizi söyledik. Memnun olduğunu ifade etti. Ardından Dışişleri Bakanı geldi. O’na da fikirlerimizi söyledik. Zannediyorum verdiğimiz fikirlerden de yararlandılar. Hükümetin iki üyesi bizi ziyaret etti, Başbakan ziyaret etmiyor. Ben de onlara ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ değil, ‘Aklı Karışıklar Partisi’ diyorum. Bunların aklı karışık. Bir akıl öyle, bir akıl böyle olmaz" dedi.

'AKLIM KARIŞTI' DERSE GELİRLER GÖRÜŞÜRÜZ
Demokrat Parti’nin, 64 yılık siyasi geçmişi olan değerli bir siyasal parti olduğunu, kendilerine gelip bir şey sorulduğunda, gayet dikkatli, doğru düzgün cevaplar verdiklerini belirten Cindoruk, "Siyaset arenasında da çok dikkatliyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin iki temel konusu, Terör ve Referandum konusunda, yurt gezilerinde edindiğimiz izlenimleri aktarırdık. Olsun, biz halka açık fikirlerimizi ifade etmeye devam ederiz. Bundan sonra, akıl karışıklığı giderilir, ‘Aklım karıştı’ derse gelirler, görüşürüz" dedi.

Cindoruk’tan AKP’ye sitem
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tutulur Bir Forum Sitem Olsun İstiyorsanız
» Sitem ne kadar eder fikri olan varmı