Başlıyoruz.Öncelikle yeni bir sayfa açalım ve kullanacağımız elma resmini sayfamıza yerleştirelim ve kullanmayacağımız alanlarını Magic Vand Tool ile seçip silelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir layer oluşturalım.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oluşturduğumuz bu layer'a Restangular Marque Tool ile resimdeki gibi bir alanı seçili hale getirelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha sonra Filter/Render/Clouds uygulayalım.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdide Filter/Distort/Twirl uygulayalım.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve sırada Filter/Distort/ZigZag var
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aynı layerı Transform aracını seçerek örnekteki gibi şekillendirelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Suyun rengini ayarlamak için Image/Adjustment/Hue Saturation
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve yine Transform aracını seçerek örnekteki gibi düzenleyelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdide elmamızın bulunduğu layer'ı çoğaltalım. Dilerseniz ekrandaki gibi dilerseniz Ctrl + J kombinasyonu ile.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çoğalttığmız elma layerını Flip Vertical komutu ile başaşağıya çevirelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve diğer elmanın tam altına gelecek şekilde konumunu düzenleyelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve şimdi biraz filtre ekleyelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve yine Transform aracını seçelim ve örnekteki gibi düzenleme yapalım.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdide birkaç filtre daha uygulayacağız.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Düşen gölgemizin opacity değerini düşürelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni bir layer oluşturalım ve layer penceresinden en alta taşıyalım.
Oluşturduğumuz layer'ı Paint Bucket Tool ile renklendirelim. (Ben siyah yapıyorum)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burası tamamen isteğe bağlı. Ben alt taraftada siyah alanın görünmesini istiyorum.
Transform aracını seçiyoruz ve su layer'ının alt tarafını biraz yukarıya taşıyoruz.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve suyada biraz hareket verelim. Smudge tool aracını seçelim ve biraz büyükçe bir fırça seçimi yapalım.
Daha sonra ekrandaki gibi su layer'ının kenarlarını düzenleyelim.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]