Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ücretsiz Java eğitimi fırsatı

YazarMesaj
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Ücretsiz Java eğitimi fırsatı Empty
MesajKonu: Ücretsiz Java eğitimi fırsatı   Ücretsiz Java eğitimi fırsatı Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 12:38 pm

Oracle’dan gençlere ücretsiz Java eğitimi ve kariyer fırsatı!

Oracle Türkiye ve İş Ortağı Inomera’nın sunduğu Java yaz okulu eğitimleri, üniversite öğrencilerinin kariyerlerini sağlam bir temele oturtmalarına imkan veriyor.

Oracle iş ortaklarına ve onların iş süreçlerine değer katmak hedefiyle oluşturulan Oracle “Partner HUB” İstanbul merkezi bünyesinde hizmet veren “Partner Academy”, yaz döneminde kapılarını üniversite öğrencilerine ücretsiz Java eğitimi vermek üzere açıyor.

19 Temmuz 2010 tarihinde başlayacak olan ve yaklaşık 50 öğrencinin kabul edileceği “Java Akademi” toplam 18 günlük bir eğitim sürecini kapsıyor.

Java Yaz Okulu, güçlü eğitim müfredatı ve eğitim sonrasında Oracle'ın iş ortaklarında sunulacak iş imkanı ile üniversite öğrencileri ve mezun adaylarının kariyerlerine sağlam bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

Oracle Partner Academy ve Inomera’nın sunduğu Java Yaz Okulu’na Türkiye’nin seçkin üniversitelerinde okumakta ya da mezun olabilecek durumda olan öğrenciler, ilgili bölümlerdeki öğretim görevlilerinin referansları sonucu katılabilecekler.
https://bedava.canadian-forum.com

Ücretsiz Java eğitimi fırsatı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» A'dan Z'ye Network Eğitimi, Ağ bağlantısı Eğitimi Dersleri
» Tatil fırsatı Mastertatil.com
» Java Görsel Eğitim Seti 2010
» İlahî kelamla tanışma fırsatı
» Kadınlara erken emeklilik fırsatı