Bot ( Örümcek ) Nedir ?
Arama Motorları Botlar ( Örümcekleri ) Bir Çok Arama Motorunun Kullandığı Ve Sitenizdeki Değişiklikleri Tespit Edip Bunu Kendi Ana Sistemine Yani Kendi Arama Motoruna İletir Bu Durumda Arama Motoru Sitenizdeki Değişikliği Algılar Ve Bunu Sistemine Yansıtır.
Bot ( Örümcek ) Nasıl Siteme Çağırabilirim ?
Arama Motorlarına Ait Botları Çağırmanız İçin Özel Olarak Geliştirilmiş Olan Sistemi Kullanmanız Yeterlidir .
Bu Yöntemin Zararı Varmı ?
Bu Yöntemin Kesinlikle Hiç Bir Zararı Yoktur Sitenize Botları Çekebilmeniz İçin 2 Yöntem Mevcuttur.
1 : Hiç Bir İşlem Hiç Bir Uygulama Yapmadan Sitenize Arama Motorları Botlarının Gelmesini Beklemek
2: Özel Sistemi Kullanarak Sitenize Bir Kaç Dakika İçinde Botların Gelmesini Sağlamak
2 Yöntemde Tamamen Yasal Ve Tüm Dünyada Kullanılan Yöntemlerdir Sistemin Sitenize Hiç Bir Zararı Olmadığı Gibi Sitenize Botun Gelip Değişiklikleri Görmesini Sağlayacaktır.
Bu Sistem Tüm Dünya Tarafından Kullanılmaktadır.
Girişte Şifre İstiyor Neden ?
Sistemimiz Sadece Gold & Silver Üyelerimize Özel Olarak Hizmet Vermektedir Bu Nedenle Sistem Girişinde Sizden Şifre İsteyecektir .
Şifreyi Nasıl Temin Edebilirim ?
Şifreyi Temin Edebilmek İçin Gold & Silver Üyelik Paketlerinden Herhangi Birini İhtiyacınız Vardır Eğer Basic Üyemiz İseniz Lütfen
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sayfamızı Ziyaret Edinizi Ve Kendinize En Uygun Üyelik Paketini Seçiniz.
Gold & Silver Üyeyim Ama Şifreyi Bilmiyorum Nasıl Öğrenebilirim ?
Gold & Silver Üyemiz İseniz Tek Yapmanız Gereken
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Msn Adresimizden Teknik Ekibimize Şifre Talebinde Bulunmanız Yeterlidir.
DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN
Gsm Destek : 0534 814 83 33 - 0543 865 11 08
Msn Destek :
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bilgilerimizden İletişim Kurabilirsiniz .
Sözleşmeyi okudum giriş yapmak istiyorum
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]