Sonsuzluğa ForumdiziniSüperModeratör
| Konu: Sen benim sevgilimsin C.tesi Haz. 12, 2010 5:46 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En çok susmalarına vurgunum sevgili...Azar yemiş zamanlarında çocuk masumiyetine sessiz çığlıklarında patlayan isyanlarına.
Bekleme salonlarında en çok seni beklediğim saatlerde gelmemeni sevdim sevgili... Umut ekişlerimi hiçliklerinesenin boşvermişliklerini.Her kırılgan düşlerimin ardından kanayan vebalı yanlızlığımı ve özlediğimde ölümlere hazırlanışlarımı sevdim.
Boynunu büktüğünde acizliğini sevdim sevgili...Parçalanmış hayatlardan birinde sürüklenirken uzattığın eline çırpınışlarına ve titrek gözyaşlarına duydum hayranlığımı. sen giderken "gitme"diye şaha kalkan ve seninse suskunluğunla aramıza koyduğun onca mesafeden seni özlemeyi sevdim.
En çok yokluklarında vardım sevgili...Sen bi başına ağlarken tenhalarda her gözyaşına karşılık döktüğüm gözyaşlarımı sevdim.
süslü paketlere sakladığın yalın hallerinegürültünün ortasındaki dinginliğine ve üşüyen bir çift eldeki titrekliğine adadım tüm sevmelerimi.
Vardım aslında sevgili...Yanıbaşında atan vurgun yemiş bir yüreğin son demlerinde her hüznüne renkler katandım.Seni hayata tüm gizlerinde anlatandım. Dost cümlelerime adını fısıldayanunutturulmamak üzere hatırlatışlarındım.
Uçurtmamın kuyruğuna takılan telli turnalarla gönderdiğim dizelerimde adını anamayışlarımı sevdim. Korkularımı sana her bakıştatelaşlı hallerime rağmen yinede
BİR SENİ SEVİYORUM demeni SEVDİM.. | |
|