Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Color Pic (ücretsiz)

2 posters
YazarMesaj
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Color Pic (ücretsiz) Empty
MesajKonu: Color Pic (ücretsiz)   Color Pic (ücretsiz) Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 9:55 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Eskiden bir web sitesinden örnek renk kodu almak istediğimde sitenin resmini çekip photoshop’a atıyor sonra ordan resim kodunu alıyordum ama çok uzun sürdüğü için bu iş colorspy diye bir program buldum ve direk rengini almak istediğiniz yere gidiyorsunuz renk kodunu veriyordu ilk zamanlar çok işime yaran bu program artık yetmemeye başladı çünki bir önceki renk kodunu hafızada tutmuyordu sonra Colorpic diye bir program buldum tam istediğim şekilde idi direk renkleri alıyor ve kendi hafızasına kayıt ediyor yani kütüphane sistemi var bu yüden vazgeçemeyeğim programlardan biri.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://bedava.canadian-forum.com
Thanatos
Hızlı Üye
Hızlı Üye
Thanatos

Color Pic (ücretsiz) Empty
MesajKonu: Geri: Color Pic (ücretsiz)   Color Pic (ücretsiz) Icon_minitimeSalı Nis. 20, 2010 10:33 pm

Bu Programı Biliyorum güzel bir program.
http://promusic.forum.st/

Color Pic (ücretsiz)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dünyanın En Hızlı Ve En iyi Video Converter Programı [Color 7 Video Studio]
» Color 7 Video Studio - En iyi Video Converter Programı
» Ücretsiz Dizin ve SEO
» Ücretsiz Grafik Araçları!
» Ücretsiz Seo Analizi