Cografya.Org sitemizde coğrafya dersine sunu, ders notu, etkinlik, çalışma kağıdı, sınav soruları kısacast ait tüm materyalleri bulabilirsiniz.
Cografya.Org anasayfamızda çeşitli coğrafya konularına yer vermeye çalışıyoruz. Ayrıca yeni lise coğrafya müfredatına ve eski coğrafya müfredatına göre bir kategorileme sistemine gidilmiştir.
Son önemli olarak gördüğümüz bir hizmetimiz daha söz konusudur. Bu hizmet de Coğrafya video dersleri bölümüdür. Video Dersleri hazırlama konusunda, coğrafya öğretmeni Cafer ELİTOĞ hocamın video derslerinden faydalandık. Kendisine buradan çok teşekkürlerimizi -yönetim adına- iletiyorum.
Forum kısmında çok çeşitli Coğrafya dokümanlarına ulaşabilirsiniz.
Forumda Genel Coğrafya Konuları, Coğrafyacılar, Haritalar, Ülkeler Coğrafyası Dersleri, Türkiye Coğrafyası, Beşeri coğrafya, fiziki coğrafya ve lise coğrafya ders notları forumumuzda mevcuttur ayrıca birçok konu bize özgüdür.
Hayatımızın sınav olduğu şu dünyada Kpss, Ygs-Lys Sınavlarına yönelik Coğrafya Derslerine de yer verdik. Kısacası Coğrafya alanında gayet başarılı bir siteyiz dersem bana yakışık almaz bir davranış olur, bu yüzden aday bir siteyiz diyorum.
Forumumuzda ayrıca genel konular haberler vb. konular mevcuttur.
Forumu geliştirmek için bana yardımcı olan coğrafya gönüllüsü dostlarıma da çok teşekkürler.
Siteye ulaşmak için:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]