Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Obama'dan yardım sözü

YazarMesaj
ZaLiM
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
ZaLiM

Obama'dan yardım sözü Empty
MesajKonu: Obama'dan yardım sözü   Obama'dan yardım sözü Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 9:44 pm

Obama, Gazze ve Şeria'ya 400 milyon dolar yardımda bulanacaklarını açıkladı.

Obama'dan yardım sözü 89374

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye "daha iyi bir yaklaşım" çağrısında bulunarak, statükonun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Obama, Filistin lideri Mahmud Abbas ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, Orta Doğu'da durumun "sürdürülemez" olduğunu belirterek, ''İsraillilerle Filistinliler görüşmelere bağlılıklarını gösterirlerse gelecek aylarda gerçek bir ilerleme kaydedileceği" öngörüsünde bulundu.

Gazze'deki durumun "kabul edilemez" olduğunu vurgulayan Obama, Filistinlere 400 milyon dolar sivil yardım sözü verdi.

Abbas'a, bu yıl sonuna kadar Ortadoğu'da "önemli ilerlemeler" olabileceğini ifade eden Obama, barış sürecini bu zor durumdan çıkarmak için ABD'nin tüm gücünü ortaya koyacağını bildirdi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas da İsrail'in Filistinlileri hedef alan ablukayı kaldırması gerektiğini kaydetti.

Abbas, ayrıca ABD'nin 400 milyon dolar yardım sözünü "olumlu" bulduğunu belirterek, Obama'ya teşekkür etti.
https://bedava.canadian-forum.com

Obama'dan yardım sözü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Youtube için soz sözü bakan söyledi
» İp sabitleme[yardim]
» YetkinForum Dışı Yardım please
» Türk Hackerlardan anlamlı yardım