Bedava Canadian Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bedava Canadian Forum

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

2009'da en çok izlenen YouTube videoları

YazarMesaj
Dark Death
ForumdiziniAdmin
ForumdiziniAdmin
Dark Death

2009'da en çok izlenen YouTube videoları Empty
MesajKonu: 2009'da en çok izlenen YouTube videoları   2009'da en çok izlenen YouTube videoları Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 1:09 pm

YouTube, sonuna gelmekte olduğumuz yıl içinde kullanıcılar tarafından en çok izlenen videoları ve sitede en çok aranan terimleri açıkladı. Video kategorisinde kazanan isim ise bizim basınımızın da ilgisini çeken ve İngiltere'de düzenlenen bir yetenek yarışmasında birinci olan "Susan Teyze" oldu.

Sitenin açıkladığı rakamlara göre yıl içinde 120 milyondan fazla izlenen Susan Boyle, yetenek yarışması birinciliği ve kaset anlaşmasının yanına bir de YouTube zaferi eklemiş oldu.

Listenin ikinci sırasında David After Dentist adlı videoda , dişçinin yaptığı uyuşturucu iğne ile kendinden geçen velet yer alırken üçüncülüğü New Moon filminin tanıtım filmi kazandı.

1. Susan Boyle, 120 milyon kez
2. David After Dentist, 37 milyon kez
3. JK Wedding Entrance Dance, 33 milyon kez
4. New Moon Trailer, 31 milyon kez
5. Evian Roller Babies, 27 milyon kez

2009'da en çok izlenen YouTube videoları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YouTube Videolari İzlemek İçin ve YouTube ve Diger Sitelere Direk Olarak Girme !
» youtube videoları izleyin
» Photoshop Anlatım Videoları
» PhpNuke Görüntülü Eğitim Videoları
» Adobe CS5 Eğitim Videoları Türkçe